Hakkımızda

Teknik inşaat San. Tic . Ltd. Şirketi 1987 yılında Nevzat Aşcıgil Mustafa Toker ortaklığı olarak kurulmuştur. Firma altyapı ve üstyapı işlerinde ,özellikle baraj ve otoyol inşaatı , fabrika binaları ve çeşitli taahhüt işleri yapmış ve bütün işlerini zamanında ve kaliteli bir biçimde bitirmiştir. 2006 yılında, yurtdışında açılan firma, Federal Almanya’nın Frankfurt Havaalanı C Terminali genişletilmesi işini , 15/05/2007 tarihi itibari ile bitirmiştir. Türkiyede 2007 ve 2008 de iki yerde fabrika tesisleri İnşaatına başlanlanmış ve 31/12/2008 itibariyle bu inşaatlar tamamlanmıştır.Ayrıca 2008 yılında Büyükçekmece’de Kız Meslek Lisesi İnşaatına başlanmıştır.

Firmamızın kurucu ortaklarından Nevzat Aşcıgil Baraj ve otoyol inşaatlarında çalışmış, Baraj ve hidro elektrik santralleri konusunda geniş deneyime sahiptir. Ülkemizin köklü Baraj firmalarından Tisan İnşaat San .A.Ş.ninde ortağıdır .

Tisan İnşaat A.Ş. şimdiye kadar Türkiye de 10 adet baraj inşaatını tamamlamış bir firmadır.

Teknik İnşaat olarak çok önemli olarak gördüğümüz bir faaliyet alanına giriyoruz. ‘’Baraj ve hidroelektrik santral Projesi Yapımı ve bu konudaki danışmanlık hizmetleri’’ işi. Hem DSİ Barajlar ve HES dairesinde, hem DSİ tarafından yaptırılan baraj inşaatlarında çalışmış olmanın getirdiği tecrübe ile; Elektrik üretimi amacıyla özel sektörce yapılması düşünülen Baraj ve hidroelektrik santrallerinin projelendirilmesi ve yapımı sırasında danışmanlık hizmetleri verilmesine başlıyoruz. Bizim farkımız projenin tüm aşamalarınının tarafımızdan iyi bilinmesidir.